joi, 29 aprilie 2010

un om, un suflet...

 

           Absurd ma soarbe vantul, un dor imi bea din sange si sub gene-mi urla cerul. Sub talpi pamantu-mi plange, oare de cate vieti am nevoie sa-mi uit sentinta? Vand cea din urma noapte unei naluci, chiar daca iubirea-mi in chinuri ma va zdrobi de biciul dorului care rupe carne din mine. Ma dor cuvinte, lacrimi tot. Nu mai vreau o alta zi de maine. Nu fara tine. Nu mai pot privi lumina zilei fara tine. Ma arunc in gol si usor dispare fiecare rasuflare. In jos e Iadul, asta ma asteapta, atat. Sus nu m-ai gasit...ma vei cauta oare jos?

             Cine sunt EU? Eu sunt... un om, un suflet. Un nimeni. Am aceesi privire, aceleasi degete, aceeasi piele. Si totusi nu sunt eu.  Iar eu voi fi a tuturor si totusi a nimanui. Mereu voi fi totul pentru toti si nimic pentru mine.

            Intrebarea nenascuta-si asteapta raspunsul...voi ramane oare o eternitate singur, desi sunt visul tuturor ???.

12 comentarii:

  1. Raspuns la intrebarea nenascuta: nu,pentru că orice copac isi are umbra lui (de la mama iculicei citire).Si inca ceva "Cine sunt eu?Eu sunt un om,un suflet.Un nimeni",te contrazic "esti un om,un suflet",dar esti cineva.

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm...e mult de spus...sau putin...
    poate pentru altii e o prostie sau un joc dar eu ma simt responsabil de ceea ce postez aici...bucatelele astea de gand pot sa fie picatura care sa umple un pahar, care sa te impinga sa faci ceva bun sau rau...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca e o prostie sau un joc,sau poate da, pentru altii.
    Sunt bucatele de suflet...

    RăspundețiȘtergere
  4. cat despre a fi "cineva"...poti sa fii dar nu valorezi nimic decat ca oglidire in "celalalt"....e un fel de a fi destul de pagubos si chinuitor....esti fericit doar cand, prin si dupa ce-l faci pe "celalalt" fericit...indiferent cine e acesta: prieten, iubit, copil, etc...

    RăspundețiȘtergere
  5. "Si totusi nu sunt eu. Iar eu voi fi a tuturor si totusi a nimanui. Mereu voi fi totul pentru toti si nimic pentru mine."
    Stii,trebuie sa ne gandim si la noi pentru ca fara cinstirea de sine,dragostea de sine si mai ales nepasarea fata de cinstea proprie,ajungem sa ne facem rau noua insine...
    Sa fii iubit si sa iubesti pe masura asta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Exact.Tocmai d-aia inclin sa cred ca esti cineva.

    RăspundețiȘtergere
  7. MAMELE AU ÎNTOTDEAUNA DREPTATE!!! DECI: "FIECARE COPAC ARE UMBRA LUI" :)

    TI PUP.

    cu drag,
    .

    RăspundețiȘtergere
  8. Stiu ca implinirea e doar atunci cand gasesti sufletul pereche. Dar cum totu-i relativ...unde gasesti a fi scris si care e „valabilitatea” sufletului pereche?
    Iti iubesc sufletul, ideile, vocea, ...„jocurile”, prieten drag. Prin felul tau de-a fi, eu te iubesc... si cu siguranta si altii, cel putin la fel ca mine. Sunt putini cei care sunt iubiti, chiar si la modul...general. Fii fericit ca esti iubit!
    Fie ca implinirea sa te gaseasca cat mai curand si, in ciuda faptului ca „dragostea nu bate la usa si nici nu te anunta cand pleaca”..., implinirea sa ramana la tine pt totdeauna!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce pot să-ţi spun decât că totul e bine aşa cum trebuie să fie, ochii plâng sau râd în adâncurile infinitului uitat din noi, oamenii se nasc şi mor la ruleta sorţii plătită cu jetoane de Destin, cerul e bântuit când de seninul fericirii când de norii suferinţei, toate sunt bune şi rele doar clipele trec fără a netrece vreodată.

    RăspundețiȘtergere
  10. :) sunt odine, iar cuvintele din fotografie sunt puse de mine. nu stiu de unde ai luat-o dar multumesc

    RăspundețiȘtergere
  11. @Odine- frumos spus si ce am scris acolo sus e valabil si pentru tine "esti cineva"

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai un premiu la mine pe blog.
    Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere