duminică, 14 august 2011

Rugaciune de iertare in 4 pasi...


Este de bun simt stiut ca nu poti sa ceri si sa primesti ceea ce tu nu esti dispus sa daruiesti mai intai – pentru asta sunt cei 4 pasi: iert, cer sa fie iertat, cer iertare, cer sa fiu iertat.


1. In Numele si pentru Slava Tatalui, a Fiului si a Sfantului Duh, daruiesc iertare tuturor celor care au gresit, tuturor celor care au pacatuit, fata de mine si fata de toti cei dragi mie (pot fi numiti sau vizualizati cei carora le daruiesti iertare, mai ales daca-ti vin in minte; pot fi numiti sau vizualizati cei dragi, fata de care s-a gresit/pacatuit ), in viata asta , in vietile anterioare. Amin.

2. In Numele Mantuitorului nostru Iisus Christos Te rog pe Tine Tatal Ceresc,  daruieste iertare tuturor celor care au gresit, tuturor celor care au pacatuit, fata de mine si fata de toti cei dragi mie (pot fi numiti sau vizualizati cei carora sa le daruiasca iertare, mai ales daca-ti vin in minte; pot fi numiti sau vizualizati cei dragi, fata de care s-a gresit/pacatuit ), in viata asta , in vietile anterioare. Amin.

3. In Numele si pentru Slava Tatalui, a Fiului si a Sfantului Duh, cer iertare tuturor celor fata de care care am gresit, tuturor celor fata de care care am pacatuit, eu si toti cei dragi mie (pot fi numiti sau vizualizati cei carora le ceri iertare, mai ales daca-ti vin in minte; pot fi numiti sau vizualizati cei dragi, care au putut gresi/pacatui ), in viata asta , in vietile anterioare. Amin.

4. In Numele Mantuitorului nostru Iisus Christos Te rog pe Tine Tatal Ceresc,  daruieste iertare, mie si la toti cei dragi mie pentru toate greselile si toate pacatele facute (pot fi numiti sau vizualizati cei fata de care stii ca ai gresit/pacatuit, mai ales daca-ti vin in minte; pot fi numiti sau vizualizati cei dragi care au gresit/pacatuit si care au nevoie de iertare), in viata asta , in vietile anterioare. Amin.

Precizari:
*  daca pare complicat, la inceput se poate face doar pentru tine, eliminand “toti cei dragi mie”
*  pentru cei care nu cred in reincarnare... se elimina sintagma „, in vietile anterioare”
*  pe masura ce te obisnuiesti cu tehnica, se poate trece la constientizarea si mentionarea tipurilor de pacate si/sau greseli: cu voie, fara de voie, cu cunoastere sau fara, etc
*  nu e necesar sa fie facute de un numar anume de rugaciuni, dar e importanta implicarea, cat de mult simti din ceea ce spui. 
* e bine de stiut ca sufletelul urmeaza mai greu ratiunea... asa ca daca din punct de vedere rational consideri ca ai reusit sa ierti in totalitate, se poate ca sufletul sa nu o fi facut inca...

2 comentarii: