luni, 2 noiembrie 2009

Tie...

      As vrea sa pot da timpul inapoi, dar e imposibil, as vrea sa-ti fi spun cat de mult te iubesc, as vrea sa stii ca am renuntat la tine, pentru ca nu mai pot trai in nebunia asta, ceea ce vrei tu eu nu pot sa mai accept.

      Doamne cat as vrea sa fiu eu cel care va fi in bratele tale in seara asta, dar nu, eu nu am dreptul sa simt ca sta timpul in loc, iar tu sa fii sursa de lumina a vietii mele. Pentru mine esti doar o flacara de lumanare, care se stinge la fiecare adiere de vant. Eu nu am dreptul la fericire. Tu doar imi dai dreptul sa fiu un acrobat, sa merg pe sarma subtire, care se poate rupe oricand sub greutatea mea.

      Voi ramane cu speranta ca intr-o zi macar din intamplare te voi vedea pe strada si imi voi bucura ochii. Probabil vei fi cu altcineva dar asa cum ti-am zis, eu nu o sa te uit!! O sa te iubesc la infinit, pana cand nu voi mai avea dreptul la viata, pana cand pleoapele mele se vor lipi pentru totdeauna.

      Imi e asa de dor de tine, dar e prea tarziu pentru regrete, mi-am jucat ultima carte, cartea renuntarii la tine Si acum cu inima zdrobita te caut: IN TOATE PERSOANELE PE CARE LE INTALNESC. Iubirea e totul si pana la sfarsitul vietii va fi tot ce am avut mai de pret.

      Imi pare rau ca nu ai putut sa vezi cat de mult te-am iubit si cat te iubesc ..... si imi doresc sincer pentru tine ca intr-o zi sa iubesti asa cum te-am iubit eu, sa nu-ti ajunga aerul pe care il respiri si sa crezi ca plamanii tai sunt mult prea mari pentru oxigenul de pe Pamant.

5 comentarii:

  1. cum poti sa iubesti atat de mult?...

    RăspundețiȘtergere
  2. sincer....chiar nu stiu si nu-mi pot explica logic! zicand asta am realizat ca de fapt ... tocmai am enuntat esenta iubirii adevarate(din punctul meu de vedere....). Doream dar nu mai speram ca sunt in stare. Sunt totusi la o varsta la care credeam ca voi gasi iubirea doar logic si rational...adica: e destul de..., imi place ca..., nu ma deranjeaza ca...etc....deci e buna, ne potrivim. Viata mi-a demonstrat inca o data ca m-am inselat. Dureroasa demonstratie....dar ma bucur ca nu sunt mort sufleteste asa cum credeam.

    RăspundețiȘtergere
  3. cea mai mare greseala e atunci cand te indragostesti de cine nu trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu care ar trebui sa fie varsta la care iubesti logic si rational ...dar presupun ca iubirea nu are varsta ...nu pot sa spun ca te invidiez, dar, desi demonstratia ta e dureroasa, pe mine ma doare mai mult ca sunt moarta sufleteste...

    RăspundețiȘtergere
  5. Veronica draga, poti spune orice ...dar.... faptul ca citesti aici, ca rezonezi corect...zic eu, faptul ca ai un blog superb...ne dovedeste ca numai moarta sufleteste nu esti....de fapt chiar ai un sufletel viu si deosebit! Respectul meu l-ai castigat deja demult....si nu numai respectul....

    RăspundețiȘtergere