duminică, 26 iulie 2009

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti

     Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe. Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit. Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea, as spune "te iubesc"si nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.





      Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita.





3 comentarii:

  1. scuze, dar nu ma pot abtine: in cazul de fata, cand spui "daca ai sti" se scrie cu un singur i, nu cu doi... (deci nu "daca ai stii" ci corect "daca ai sti")...

    RăspundețiȘtergere
  2. "bravo Patratel"....era o vorba a celor ce au crescut cu desene animate comuniste... multumesc pentru corectura....insa....cand am postat (si de regula cand postez) am facut-o cu inima si din inima, nu m-a interesat sa vad daca acest fragment din "Scrisoare de ramas bun" de Gabriel Garcia Marquez este corect gramatical. Nu am pretentia ca stiu sa scriu sau stiu gramatica....nu ma chinui sa o fac...si cui nu-i convine sa nu citeasca...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo Patratel :)
    Si eu am o problema cu i-ul lung sau scurt.Cauza nu stiu care e,ignoranta,prostia probabil,dar mai mult faptul ca scriu cum pronunt si mi s-a spus ca nu-i bine,cateodata.

    RăspundețiȘtergere