duminică, 18 septembrie 2011

Ieri am fost agatat….

Daaa… cu tupeul de care doar barbatii mai dau dovada.
Ne vedeam aproape in fiecare dimineata, treceam unul pe langa altul, si ne opream in statiile din care ne luam fiecare microbusul ce ne duce la munca… cam 20 de metri intre noi. Am vazut de mult ca ma fila, ca incerca cu disperare cand trecea pe langa mine, sa inteleaga patch-urile de pe uniforma de zburator, ca se rotea in grupul de colege in asa fel incat sa fie tot timpul cu fata la mine, de multe ori…intram in jocul ei si-i sustineam privirea.
N-am vazut-o niciodata seara... pana acum. A venit direct la mine, s-a prezentat si m-a intrebat direct: nu vrei sa facem sex?
        Hmm… fata-i o bunaciune cu craci lungi si tot ce mai trebuie, iar despre mine…nu primesc in fiecare zi asa propuneri, iar dupa 6 luni de post, mai am putin si… si piciorul mesei mi se pare sexi… 
        Recunosc… cred ca am afisat o fata de om tamp, dar nici cu ea nu mi-a fost rusine, cand a primit raspunsul: Din pacate, nu! Prefer sa fac doar dragoste!
        Fata palida, ochii cat cepele, privirea-i pierduta incerca sa se agate de aerul din jurul meu: eu…. eu…. nuuu… nuu… s-a intors si a plecat, cu mers teleghidat de zombi…
        Mi-ar fi placut sa stau cu ea la o cafea si o poveste, dar eram si eu destul de socat... asa ca n-am facut nimic.
        Acum, rememorez si incerc sa inteleg ce a fost in mintea ei cand a facut asta (inainte, in timpul si dupa).
        M-a deranjeaza cateva chestii: de ce a facut-o… se vedea de la o posta ca nu e obisnuita cu asa ceva; de ce nu a intrebat daca sunt singur…; de ce nu m-a invitat la o simpla cafea…; de ce nu a zis ca vrea sa ne cunoastem.... si ce e mai important: de ce nu a inteles ca nu o refuz… chiar voia doar sex sau o fi si ea din categoria celor ce nu stiu diferenta intre a face sex si a face dragoste ?

P.S.: Imi vine tot mai des in minte intrebarea: oare nu trebuie sa ma tratez? E simplu… sa beau cate o galeata mare de apa in fiecare dimineata…. ca asa trebuie bea orice bou !!

16 comentarii:

  1. ....cred ca "fata" stia deja "multe" despre tine...sau suficient cat sa sara pe "prada"...
    Mai, eu beam o cafea "trista" de dimineata, acum
    e deja vesela .... are si apa :))

    RăspundețiȘtergere
  2. pffff, imi pare rau Mihai, dar de' se mai intampla din neatentie , sa alegi cuvintele gresite (si de.o parte si de cealalta)....dar nui bai, decat o partida de sex aiurea.n tramvai mai bine o doza de romantism, gingasie, completata cu dragoste..asa....ca face sangele sa pulsese mai vioi ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil tipa o fi citit prea multe despre barbati in reviste pentru femei si s-a gandit sa abordeze problema din perspectiva care ar merge direct la tinta. Asta, a mea, a fost una din ciclul "meandrele concretului".

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sex.Sunt persoane,care pretind ca si principal scop al lor sexul si averile.Daca,am fi toti in cautare de idealuri nobile ,crezi ca ne-am mai diferentia?Fiecare,face ce crede.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu Teo. Fata asta, înainte să îşi ia inima în dinţi şi să te abordeze, a studiat ceva metode de prin reviste glossy şi libidinoase, gen Cosmopolitan, ca să fie sigură că nu rămâne umilită de un refuz....asta e, de ce ţi-e frică... :)
    Oricum, aş crede că nu prea a avut cine să-i formeze un sistem de valori corect şi atunci, fiind mai timidă din fire, a zis să urmeze sfaturile "specialiştilor"....dacă era versată, venea la tine de cum te ochea...
    p.s. dcă nici unul din voi nu-şi schimbă traseul între timp, poate reuşiţi să vă cunoaşteţi la o cafea....fără măşti...oricine pe lumea asta merită o a doua şansă ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. @Brandusa: apa... ma ajuti sa beau galeata aia? (banuiesc ca stii bancul)

    @Liviu: am spus adevarul... conform cu ceea ce sunt si simt. Despre sex...corect...e ca si diferenta intre cei care ori beau sampanie ori nu beau deloc, si cei care zilnic beau tuica de gainat... doar ca sa stie ca au baut ceva.

    @£avinia: e grav daca nu stii....(glumesc..)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Roro: frumos spus... mai citeste pe aici, s-ar putea sa-ti placa...e pe gustul si ideile tale...

    @Teo, Ironicblonde: posibil cum ziceti voi. In plus, traiesc intr-un oras mic, unde, daca esti putin mai rasarit sau mai deosebit, te stie multa lume... deci poate fata si-a facut temele si stia situatia mea cu punct si virgula...abordarea a fost aiurea...

    RăspundețiȘtergere
  9. Acum, la cererea cititorilor....bancul:

    Se duce unul la preot:
    - Iarta-ma parinte ca am pacatuit cu gandul.
    - Cum asa? intreba preotul.
    - Pai pe cand urcam cu liftul la bloc, seara trecuta la o ora destul de tarzie, impreuna cu o vecina necasatorita de 23 de ani si pe deasupra si frumoasa foc, am ramas blocati in lift. Am tot strigat noi dar daca nu ne-a auzit nimeni am hotarat sa stam linistiti pana dimineata. Si pentru ca in lift se facea foarte cald precum trecea timpul, cam dupa o ora vecina si-a dat jos rochia, dupa inca o ora si-a dat jos si sutienul si la urma si-a dat jos tot ce mai avea pe ea.
    - Si tu? intreba preotul.
    - Eu o priveam si am pacatuit parinte, gandindu-ma ce i-as face.
    - Si i-ai facut ceva?
    - Nu, raspunse enoriasul.
    - Bine, atunci ai o saptamana de post cu trei rugaciuni pe zi, 300 de lei la cutia milei, o zi munca in folosul bisericii si sa bei o galeta de apa pe zi.
    - Parinte, pe toate le inteleg dar de ce sa beau o galeata de apa pe zi?
    - Pentru ca atata bea un bou!

    RăspundețiȘtergere
  10. Off... barbatii. :))

    cand vine de la o femie aceasta intrebare... e dureros.... dar majoritatea dintre voi, 99 % asta vreti de fapt.

    Ca a nimerit ea prost, caci tu esti o exceptie - faci dragoste nu sex - se numeste ghinionul ei. :)

    FELICITARI! Esti un barbat atragator. :) Toate cele bune.

    Mi-a facut bine lectura acestei postari. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate, nu! Prefer sa fac doar dragoste!
    Impresionant.Imi pare bine ca inca exista asemenea barbati.

    RăspundețiȘtergere