duminică, 31 iulie 2011

sincer nu te-a iubit ..... a iubit ideea de a fi cu tine....



Cineva, care-si asculta ingerasii mai mult decat mine, fara sa ma cunoasca foarte bine si fara sa cunoasca deloc amanunte, citindu-mi postarile doar,  mi-a pus diagnosticul pe care eu de  luni de zile il caut:
"sincer: nu te-a iubit .....  a iubit ideea de a fi cu tine.... "
Sa fie asta? Ce iasa daca-mi las mintea sa povesteasca cu sufletul?
ideea de a ma avea doar pentru ea, ideea de a avea parte de iubirea mea, ideea de a fi ocrotita de mine,
si ce-i rau in asta? Nu asta vrem toti de la partenerul nostru? Nu in asta consta iubirea?
Ba da, doar ca a imbracat o haina prea mare pentru ea, si prea devreme, cand nu era inca pregatita nici sa duca ce primeste.... si nici sa daruiasca inapoi.... asemenea, chiar daca mai putin...
Si totusi o iubesc mai mult decat oricand! Chiar daca inteleg ca nu ne putem potrivi... practic au fost cele mai frumoase zile cat am fost impreuna..


Aicie paradoxul : tu o iubesti.... dar nu iubesti ideea de a fi cu ea...


Ai vazut ce-si doreste si ce nu... si ai avut curajul sa-i redai libertatea !!! Fortat ti-ai taiat craca de sub picioare! Ti-ai taiat constient orice sansa de a mai fi cu ea!  Ai realizat ca-i tanara, are mult timp in fata, ca vrea sa experimenteze ea... nu vrea sa ia direct solutiile, ca poate nu e pregatita de viata si obligatiile de cuplu....


Ha ha... tinere Fraier... te amagesti ca va conta pentru cineva nobletea gestului tau? Ea in mod sigur te va uri mult timp... ura cu scarba... abia apoi indiferenta... In mintea ei oricum si-a sters orice urma de „orice ar fi” bun despre tine....asa cum a sters si blogul dedicat tie.... si asa cum nu va citi niciodata rahaturile aberate de tine pe blogul tau despre ea sau despre orice... Ti-a spus ca nu mai e nimic intre voi....nu?


Mda... oricat ar fi de ilogic.... daca nu era fericita langa mine si cu mine... prefer sa fie departe dar fericita... asta-i esenta iubirii din suflet: sa-l faci fericit pe cel iubit... asta-ti aduce si tie fericire...


Prostii de „corason” si suflet.... Recunoaste ca ai fost las, lenes si fricos! Nu ti-ai facut treaba, nu i-ai oferit suport, protectie sau curatare, deschidere.... ai lasat-o exact asa cum era.... dar ai avut pretentii sa vrea, sa poata si sa duca tot ce presupune viata cu tine: carca de agresiuni.... incercari si decizii la viteza ta... pai ce voiai...sa faci din bicicleta racheta in cateva luni?


Corect! Acuma realizez! Si daca nu m-ar fi rugat sa am rabdare cu ea....I-am daruit ce credeam eu ca are nevoie,,, nu ce avea intr-adevar.


Aiurea.... bucatele de suflet... Inclusiv inelul de logodna, tu l-ai dat ca promisiune pe viata, semn de stabilitate, de schimbare de statut in casa, etc ... dar nu te-ai gandit ca poate o sperie?... si acum gata....ca oricum nu mai ai de ales...poti sa astepti cat vrei...


Hai... „Shut down”... ca sangerezi prea tare....


4 comentarii:

  1. nu cumva te-a speriat pe tine? intreb si eu in necunostinta de cauza.

    RăspundețiȘtergere
  2. incercari si decizii la viteza ta...

    RăspundețiȘtergere
  3. imi suna cunoscut felul in care ai privit lucrurile..te inteleg.inteleg ca ai iubit-o atat de mult incat ai lasat-o sa isi ia zborul daca ai crezut ca asa ii va fi mai bine..ca poate inca mai are nevoie de experienta pt a intelege puterea sentimentelor tale...si totusi.pe de alta parte poate ea a crezut ca nu ai luptat destul pt dragostea ei si ai lasat-o sa plece.
    tu stii mai bine:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, cu siguranta faptul ca ai lasat-o sa plece pentru ea a fost o dovada de lasitate, nu ai iubit-o suficient..

    RăspundețiȘtergere