marți, 12 iulie 2011

De ce doare.... intrebari fara raspuns!

           As vrea sa zic ca nu ma doare...dar nu pot....Doare..... vorba cuiva: doare ca dracu'...
           Stau si ma gandesc de ce inca doare, (ca doar a trecut timpul)....hmm... sunt multe....si... culmea, teoretic stiu de ce, de unde, cum , cat, etc... dar practic, nu conteaza... nu doare mai putin.
           Cel mai mult ma chinuie faptul ca nu stiu unde am gresit !!! Ce trebuia sa fac sau... ce trebuia sa nu fac... Din fiecare experienta placuta sau nu, incerc sa invat cate ceva, asa devin mai bogat, mai bun, mai pregatit pentru viitor....
           E ciudat ca, in ansamblu, ceea ce ne-a adus impreuna, s-a dovedit a fi si ceea ce ne-a despartit, si asta nu inteleg..... Am dorit sa daruim si sa primim iubire, sa avem grija unul de altul, sa fim o familie adevarata, nu de forma, de complezenta , din obligatie... Poate sa devina lucrul asta apasator, sufocant, deranjant? 
           Am gresit dand libertatea de a face ce vrei, cand vrei, cum vrei,(cand nu suntem impreuna), fara a cere explicatii si justificari? Poate fi asta un lucru distructiv? Te poate aduce la dorinta de a petrece si mai multe clipe departe si separat de cel pe care-l iubesti?
Sau... poate tocmai asta a facut sa iasa la iveala faptul ca iubirea a lipsit si lipseste...

4 comentarii:

  1. intelegerea facuta "a face ce vrei, cand vrei, cum vrei, fara a cere explicatii si justificari" poate fi interpretata ca o lipsa de interes din partea celui ce propune si o justificare perfecta pentru cel care e de acord...semantica frazei e clara. nu ai de ce sa te superi pe regula impusa de tine...imi pare rau pentru durerea ta. cunosc aceasta regula foarte bine si stiu ce inseamna. am ajuns exact in punctul in care esti tu acum...imi pare rau.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Erys: ah...am corectat...era vorba despre situatiile in care nu eram unul langa altul... era o libertate izvorata si nu propusa sau impusa, ca rezultat al increderii cu care-l investesti pe celalalt si a dorintei de a nu ingradi LA-ul (liberul arbitru) celuilalt... dar cred ca voi face o postare pe tema asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Intotdeauna dragostea doare , e frumoasa dar si cand se termina .. phiuu .. Apoi mereu cand se termina avem tendinta sa ne intrebam de ce si sa ne intrebam daca am fi facut altcumva daca ar fi fost mai bine..poate ca da ..poate ca nu .. poate ca unele lucruri sunt predestinate sa fie sau nu..Succes in recuperare!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu a gresit nimeni. nu a fost sa fie si punct. nu mai umple de atatea semnificatii. prima lege a iubirii este sa nu astepti niciodata nimic. suferi pentru ca ai avut asteptari. Iubirea nu are reteta-ea este sau nu este si gata. Iubirea este Libertate si cel ce Iubeste stie ce sa faca cu ea!Si iubirea inseamna Impartasire!Daca taci insasi inima povesteste-cine se iubeste nu se poate desparti de celalalt si la capatul pamantului de ar fi unul de altul-se simt, se cunosc, se stiu. Restul sunt mofturi ascunse de farsa asa zisei iubiri. Nu te mai amagi, nu ti-i se potriveste!Iubirea merge pana la capatul pamantului are rabdare, nu renunta niciodata si mai ales nu se minte! Daca te iubea si tu te indoiai ti-ar fi dat ea(macar la figurat) doua palme sa te trezeasca! Daca nu ati reusit nici unul atunci bucura-te: nu v-ati potrivit si ar fi fost tragic dupa o vreme!

    RăspundețiȘtergere