miercuri, 20 ianuarie 2010







INGERI FOTOGRAFIATI si nu numai ....





         Am vazut ca s-a facut multa valva pe stirea in care se relata ca un preot rus ar fi filmat ingeri. Multe pareri pro si contra, dezbateri, argumente, etc. M-am intrebat atunci cati din noi am fotografiat ingeri si nu ne-am dat seama. Si, nu e vorba doar de ingeri ci de alte tipuri de entitati, mai putin benefice. Colectionez de multi ani fotografii de genul asta, majoritatea entitatilor aparand pe filmul foto clasic si mult mai putine pe fotografiile digitale.

          Inainte de a posta fotografiile as aborda doua probleme:

                 - forma sub care apar aceste entitati: toti se asteapta sa apara o silueta relativ umanoida ce are neaparat niste aripi in dotare.....foarte gresit. Daca apare asa ceva putem spune deja de materializari partiale (falsurile le excludem din discutie). Tinand cont de putina fizica a fluidelor e usor sa-ti dai seama ca forma cea mai usor de luat este cea apropiata de cea sferica.....asta cand stationeaza. Bineinteles ca datorita vitezei foarte mari cu care se deplaseaza, aceste entitati (ca sa le zic generic) vor impresiona filmul foto sub forma de cordon (string- in limbajul de specialitate).

                  - tipul entitatii benefice - printre care se numara si ingeri - apar ca sfere albe, aurii, sau ca un string alb 

                                            benefice false - formate dintr-o entitate puternica malefica invelita intr-o entitate benefica slaba, tinuta captiva - se invelesc asa pentru a insela vigilenta biocampurilor noastre - pot fi surprinse de regula in miscare, incercand sa se ascunda - stringuri cu exterior albicios si interior brun sau chiar negru;

                                             malefice - inclusiv mici demoni, stringuri maro, brun sau negre, destul de compacte, de cele mai multe ori sunt catalogate ca defecte de film sau eroare de expunere.





ENTITATI BENEFICE:



















ENTITATI BENEFICE FALSE:















ENTITATI MALEFICE:





FALSURI:











La sfarsit am hotarat sa pun o fotografie celebra in care a fost surprins sufletul parasind corpul fizic imediat dupa decesul clinic:



3 comentarii:

  1. Fotografiile 4-5 nu au de a face cu ceea ce spui tu. Ma refer la cele de la ENBF-uri. La entitati malefice ai un spatiu energetic si nimic mai mult. Sunt defapt doua entitati, un spatiu energetic si un ENBF. Apoi, la falsuri...chiar nu stii ce e cu tine. Bineinteles ca sunt falsuri, caci sunt defapt defecte fotografice, asa ca nu au vreo legatura cu vreo aparitie mai speciala. Asa ca, prietene, esti pe dinafara complet, mai si dezinformezi lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fotografiile 4-5 de la ENBF sunt fotografii care, din neglijenta sau nu, au surprins in cadru curelusa de la aparat, aia de ti-o treci in jurul incheieturii.
    La fel si in cazul celei de la malefice.Un spatiu energetic este malefic doar daca cel ce l-a creat ii da aceasta adresa. Inutil de prost.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim: 1. e adevarat...sunt "inutil de prost" fata de altii.... pacat ca nu te numeri si tu printre ei!
    2. ceva ceva stii tu.... dar mai pune mana pe cursuri si citeste...daca ai nevoie pot sa-ti spun gradul si pagina unde gasesti informatiile (bineinteles, daca ai ajuns acolo);
    3. e usor sa arunci vorbe urate... daca erai profi, masurai daca-s adevarate, corecte, tipul lor, anticerul, EBF-ul, etc (aparatul nu avea curelusa)
    4. data viitoare citeste de 2 ori ce scrii, sa nu te mai contrazici singur....

    RăspundețiȘtergere