duminică, 10 ianuarie 2010

zile negre...

            Sunt unele zile cand simt ca nu mai pot tine piept de unul singur la toate problemele....si atunci, simt dorinta de a fugi, de a ma ascunde, de a lasa totul balta. Bineinteles ca nu o sa o fac....ma inchid putin in camera .... si in mine si incerc sa gasesc grauntele de curaj necesar pentru a merge mai departe. Si n-o fac de dragul meu, pt ca sunt las in acele momente....o fac pentru cei dragi mie, care depind de ajutorul si suportul meu...cei carora le sunt dator cu viata mea

2 comentarii:

  1. Salutare,te invit sa iti inscrii blogul in directorul nostru de bloguri(vezi in sidebar),si iti vom lauda blogul pe 100 Ro.De asemenea vei avea pe 100 Ro un link permanent,care il va ajuta pe Google sa te gasesca mai usor(spiderul Google ne acceseaza blogul de cateva zeci de ori pe zi).Toate cele bune,si te asteptam.

    RăspundețiȘtergere
  2. suport financiar si sprijin moral si afectiv-toate trei floare rara.Daca macar una e rezolvata celelalte sunt mai usoare. Prima problema ar fi cea financiara (in genere.)dar la tine cea mai acuta e cea afectiva.Cine are iubire se spune ca are tot. Se pare ca e vorba de alegere, aceasta pare a fi decizia cea grea..cauza defapt..
    zic si eu... tu confirmi sau nu..

    RăspundețiȘtergere