joi, 24 noiembrie 2011

Gata....


De regula, am lasat loc de “buna ziua” in orice situatie, fata de oricine. Am oferit prietenii neconditionate, am ajutat fara sa cer nimic in schimb, dar nu mai merge asa. Oameni pe care nu i-am lasat sa moara, acum nu ma lasa sa traiesc….Ce nevoie am eu de asta? De ce sa tin in continuare relatii prin care sa se profite de mine? De ce sa sprijin oameni care apoi sa ma judece? ….Pierdere de timp, pierdere de informatii, vampiraj energetic, stress emotional, etc! Gata… fara suparare…cine intelege si se poate corecta e ok…. cine nu: sa nu ma mai caute, sa uite ca exist,…sterg fara regrete numere de telefon, adrese, etc… Sa-si gaseasca in alta parte prieteni, confidenti, iubiti, terapeuti,… mai buni si mai vrednici decat am fost eu vreodata! Amin!

12 comentarii:

  1. Sa schimbi adresa de mail, sa stergi numere de telefon...the power! :D
    Trebe curaj in ptimul rand pentru a lasa in urma ce nu mai foloseste, in al doilea rand pentru a intelege frica de singuratate.

    (Multumesc de vizita. :) )

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm se pare ca ai ajuns la ..picatura ce a umplut paharul:).Din pacate , nu se apreciaza locul de "buna ziua" si chiar daca tu ,oferi suflet...primesti in schimb cioburi , dar am un feeling ca stii cum sa diferentiezi anumite lucruri ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte bine faci...si eu sunt la fel dintr-o bucata.Nu-mi plac oamenii care stau pe linga mine din interes,chiar eu pot sa-i sterg cu buretele in orice clipa.

    RăspundețiȘtergere
  4. oamenii asa sunt ei, daca le dai un deget iti iau toata mana, daca nu le dai esti luat drept persoana rea.
    e bine sa ajuti si sa fii bun dar cu o limita.
    O seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  5. "Vine o vreme cand este necesar sa inchidem unele usi. Nu din mandrie, ci pentru ca nu mai rezoneaza cu viata noastra"

    RăspundețiȘtergere
  6. Acesti oameni de care vrei sa te indepartezi sunt de fapt niste bagaje inutile pe drumul tau in viata insa drumul e mult mai greu cand il parcurgi incarcat de bagaje!

    RăspundețiȘtergere
  7. ce usor suna:gata! de acum uit tot ce m-a ranit si nu voi lasa portite de intoarcere...dar ma gandesc..cum o sa reactionezi cand dai peste un loc drag pe care l-ai impartit cu cineva care ti-a gresit si acum vrei sa-l uiti?..o sa fie foarte greu..mie una asa imi este.de fiecare data cand vreau sa pun punct..daca tu reusesti te rog spune-mi si mie cum :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ajuns fara sa vreau pe aici si am citit articolul de mai sus, si daca mi se permite as vrea sa iti dau un raspuns Blue like the sky. Cu toate ca ma uit la data raspunsului tau,dar stii cum se spune niciodata nu e prea tarziu. Ai spus asa " cum o sa reactionezi cand dai peste un loc drag pe care l-ai impartit cu cineva care ti-a gresit si acum vrei sa-l uiti? " ...raspunsul este atat de simplu atunci cand doresti sa vezi lucrurile simple si nu complicate. Atunci cand dai peste acel loc, si voi da un exemplu un tanar si o tanara s-au sarutat pentru prima oara iar acum nu mai sunt impreuna, nu este nevoie sa il ignori sau sa il uiti ci sa iti aduci aminte de clipele frumoase petrecute acolo, si ca daca nu a fost sa fie, inseamna ca cineva de acolo de sus iti pregateste o poveste de viata mult mai interesanta si poate cine stie, mult mai frumoasa :)... o parere simpla :)

      Ștergere
  8. In momente deloc comode vei afla cine iti este cu adevarat alaturi.Eu am simtit asta pe pielea mea si am suferit enorm.Sunt prea multi oameni in jurul nostru care sub masca de "prieten" profita de noi fara incetare.Felicitari pentru initiativa de a-i imputina,iti va fi de real ajutor pentru viitor!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am avut si eu de aface cu astfel de oameni, si cum spunea cineva aici ca " le oferi un deget si iti iau toata mana ". Mult mai bine e cand stim sa facem diferentele in viata, si e si mai bine cand reusim sa ne dam seama cine are intentii adevarate cu noi ( facand referire la prietenii adevarati, care e drept ca sunt foarte rari, dar mai bine putini si adevarati decat multi si falsi ). Este, de asemenea, foarte greu cand cei ce profita stau langa noi ca un parazit, cu acest scop, de a profita si a ne stoarce de puteri. Bineinteles, am avut de aface si cu oameni care, profitand de pe urma mea, si-au dat seama mai tarziu ca au gresit si au revenit cu ganduri bune. Ok, am iertat, insa am ramas cu o ' umbra ' vaga de neincredere la adresa lor, pentru ca nu se stie niciodata. Oricum ma bucur mult pentru alegerea facuta si iti urez mult noroc in continuare in viata si in drumul tau.

    RăspundețiȘtergere
  10. Stai linistit! Suntem in aceeasi situatie! O seara buna....

    RăspundețiȘtergere