sâmbătă, 29 mai 2010

Multumiri...(forgive but i don't forget)







          Datorita "bunavointei" unei "cunostinte" (...ca ruda nu vreau sa-i zic...), fetita mea a aflat si vazut blogurile mele. Nu doream asta, sau...nu acum,...la 13 ani, intelege si nu intelege, sunt lucruri intime ce nu trebuie sa le afle cineva pentru care esti model de viata si comportament (nu pun problema autoritatii...pt ca suntem in primul rand prieteni apoi tata si fiica)!



         La cererea fetitei am sters postarea "puiul de om...". Multumesc tuturor celor care au comentat acolo, multumesc pentru aprecieri si-mi cer scuze ca nu am putut raspunde (am fost plecat din localitate si nu am avut net). Viata merge inainte...voi merge si eu, dar mai pe burta, mai discret si mai cu grija ....

10 comentarii:

  1. O doamne cum sunt unii .Un weekend frumos si multa liniste.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cris-Mary - multumesc! daca doresti te ajut la pictura...cu sfaturi...

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate,de data asta ai avut dreptate si s`a intamplat exact cum ai zis

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-am zis ca-i greu sa ramai anonim,e prea greu,cand "amicii" stiu.
    Voi sa fiti sanatosi,rautati or sa mai vina,din pacate.
    Puiule de om ramai asa cum esti si nu uita: oricum ar fi viata si-orice s-ar intampla,pastreaza in tine macar o mica parte din copilul de azi.

    RăspundețiȘtergere
  5. As fi foarte fericit apentru ceva sfaturi de pictura asa ca te voi contacta in curand

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt sigura ca fetita ta va creste si te va intelege, ai un suflet bun are multe de invata de la tine asa ca nu am nici urma de indoiala ca te va iubi si mai mult!
    Te rog sa ma crezi, ca la randul meu sunt tot fetita tatii desi as fi vrut ca tatal meu sa fie un exemplu ca tine n-a fost sa fie dar il iubesc neconditionat oricum!
    In ochii copilului tau ai sa fii mereu un erou!

    RăspundețiȘtergere
  7. cata rautate:(....asa se intampla mai mereu...sunt sigura ca fetita ta e o fata foarte isteata si sigur va intelege totul...

    RăspundețiȘtergere
  8. regret ca ti-a cerut sa stergi postarea "puiul de om". Pe vremuri unei prietene ii dadusem sa citeasca din jurnalul meusi ea ma rugasem sa rup din el pagini in care scrisesem lucruri frumoase despre ea. Mi-a parut extrem de rau cand, din drag pentru ea, a trebuit sa rup o bucatica din sufletul meu si sa arunc in uitare. Sper sa nu iti mai ceara nici ea si nici nimeni, oricat de apropiat/a ar fi sa rupi si sa stergi nici macar o farama din manifestarea sufletului tau sublim.
    Fii binecuvantat

    RăspundețiȘtergere
  9. ... cand ma gandesc ca, din lipsa de timp, desi vazusem titlul cu puiul de om, am amanat putin citirea lui si iata, ce dezastru, a fost sters!!:((

    RăspundețiȘtergere